a

“Just don’t quit”

Trainer Jessy

a

Bij Jessy is sporten met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn jeugd probeerde hij verschillende sporten uit. Maar van allemaal, verloor hij zijn hart aan de vechtsport.

 

Allereerst maakte Jessy kennis met judo, daarna met karate. Toen hij eenmaal boksen en kickboksen onder de knie had, wist hij dat hij ooit deze tak van sport tot zijn beroep wilde maken.

Naarmate Jessy vorderde en zich verder ontwikkelde in zijn favoriete vechtsporten, ging hij zich verdiepen in het coachen van boksers.

 

Begeleider van bokskampioenen
Tijdens zijn carrière heeft Jessy verschillende kampioenen begeleid. Zo was hij coach en sparringpartner van onder andere:

  • Tyrone Spong
  • Gilbert Yvel
  • Ilonka Elmont
  • Rodney Glunder
  • Lester Overeem
  • Gilbert Ballentini

 

Allround-trainingen
Een boks- of kickboksles bij Jessy gaat niet alleen om het leren aanvallen, verdedigen, de techniek of snelheid. Maar meer om het totaalpakket.

 

“(Kick)boksen heeft met verschillende elementen te maken. Denk aan fysieke en mentale weerbaarheidstrainingen, maar ook aan cardio- en krachttraining om fitter en sterker te worden. Vaak worden deze onderdelen overgeslagen, terwijl ze eigenlijk heel belangrijk zijn.”

 

Opgeven is geen optie
Sport is discipline. En discipline is volhouden waar je mee bezig bent. “Ik vind het geweldig om te zien hoe beginnende en of ervaren sporters dankzij mijn coaching alles geven en vooral niet opgeven om hun doel te bereiken. Het is mooi om hun vooruitgang te zien en daar een steentje aan bij te mogen dragen. Daar doe ik het voor.”

Close
Ballinfit Gym Studio

Personal Training & Small Grouplessons – Private fitness & LifeStyle

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 22:00 uur

Zaterdag:
Gesloten

Zondag:
11.00 – 18.00 uur

Volg ons op:
About