Image Alt

“Everyone is a Champ”

Trainer Leroy

Leroy, oprichter van Ballin Fit, koos met zijn strategie en filosofie voor een andere aanpak dan andere sportscholen. Zo opende hij een gym waar je als klant nooit aan je lot wordt overgelaten. Een plek waar je altijd met begeleiding, de correcte houding en verantwoord kan sporten.

 

Die strategie geldt niet alleen voor Personal Training, maar ook voor groepslessen. “We kiezen bewust voor een klein aantal deelnemers. Als trainer wil je namelijk het overzicht kunnen bewaren en iedereen de aandacht geven die hij of zij verdient.

 

Iedereen doet mee met dezelfde training, maar niet iedereen traint op hetzelfde niveau. We verwachten ook niet hetzelfde van elke deelnemer. Belangrijk is zoveel mogelijk uit het eigen vermogen te halen. En daar ondersteunen we hen bij.”

 

Motivatie komt en gaat

Iedereen heeft weleens een dag of een periode dat je minder gemotiveerd bent. Dat is menselijk. Leroy: “Vanwege onze ‘100%-begeleiding-aanpak’, lukt het ons om klanten te motiveren en gefocust te blijven op hun persoonlijke doelen. Op deze manier hebben we minder afhakers of afvallers”.

 

Elke les is een overwinning

Sporten is iets wat tijd, energie, motivatie en discipline vergt. Als je je bij ons aanmeldt, heb je dus al mentaal een knop geactiveerd. Maar wat doet jou die knop activeren?

 

“Vaak zit er een doelstelling achter de wil om te sporten en ik probeer er als trainer achter te komen welke grotere doelstelling dáár weer achter zit. Iemand kan bijvoorbeeld aangeven af te willen vallen, maar waarom wilt die persoon verandering? Waar komt dat gevoel vandaan? Wat doet het met diegene? En wat wilt hij of zij bereiken?

 

Aan de hand van de antwoorden stel ik een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema op waarmee we aan de slag gaan.”

 

Missie geslaagd

“Ik word er blij van als ik zie dat een klant met behulp van onze begeleiding zich mentaal en fysiek ontwikkelt en persoonlijke doelen behaalt. Dat is een bevestiging dat we ons werk goed uitvoeren en dat maakt mij heel trots.”

Close
Ballinfit Gym Studio

Personal Training & Small Grouplessons – Private fitness & LifeStyle

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
09:00 – 22:00 uur

Zaterdag:
Gesloten

Zondag:
11.00 – 18.00 uur

Volg ons op:
About